Vásárlói Tudnivalók

A megrendelt termék fizetésének előreutalás módja:

  • Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket.
  • Erste bank 
  • Langó Zsuzsanna ev
  • 11600006-00000000-73064468

Csere lehetőség

Ha a kis cipők vagy ruha méretét nem sikerült eltalálni, viszont mégis mást választana, akkor lehetőség van cserére, amennyiben a csere igénye az átvételt követő 14 napon belül jelezve van felénk. A csere szállítási költsége a vásárlót terheli.

2 lehetőség a cserére

-1.Tetszőleges futárcéggel kérjük visszajuttatni a cipőt vagy ruhát a címünkre, mi pedig a feladás után elküldjük a csere terméket. A csere-csomag díja az aktuális szállítási költség 1200Ft. Amit a csomag átvételekor kell a futárnak fizetni.

-2. Csere csomag- a futár önnél veszi fel a csomagot az új termék kiszállításával egy időben ennek a költsége 1890 ft amit a kézhezvételkor a futárnak kell fizetni.

Fontos tudni: Máshol vásárolt termékét nem áll módunkban cserélni. A termék dobozát ne használja csomagolásnak! Ne kerüljön rá matrica vagy írás tollal! A cipősdobozt lehetőség szerint az eredeti csomagolásában kérjük visszajuttatni.

Csere igénybevételének feltételei:

  • ha a rendelés kézhezvételét követő 14 napon belül jelzi a csere igényét emailben vagy telefonon.
  • ha a visszaküldendő termék ép, eredeti állapotú, eredeti csomagolásban, címkével rendelkezik
  • Mit kell tenni, ha cserét igényel
  • Jelezze felénlk.
  • Várja meg a visszaigazolásunkat.
  • Fontos: a cserébe megrendelt termék azon az áron kerül kiszámlázásra, ami a csere kérelem elküldésekor érvényes, webáruházunkban feltüntetett ár.

Csomag feladása:

Kérjük csomagolja vissza a terméket a dobozába lehetőség szerint a címkét a terméken hagyva, számlával együtt. Kérjük gondosan csomagolja be a cipő dobozát is (pl. csomagoló papírral, fóliával vagy egy plusz külső dobozba rakva), hogy a cipő  doboza is épségben érkezzen vissza hozzánk. (A termék dobozát ne használja csomagolásnak! Ne kerüljön rá matrica vagy írás tollal! Küldje vissza nekünk a Kolyokbolt.hu vagy Kölyök Bázis címre 6900 Makó csanád vezér tér 3. címre. Nagyon fontos! Portósan vagy utánvéttel semmiképpen se postázza, az ilyen csomagokat nem tudjuk átvenni! Amennyiben a csere kérelemtől számított 14 napon belül sem küldi vissza a terméket, utána nem áll módunkban cserélni.

Amint visszaérkezik hozzánk a csomag, indítjuk is a kiválasztott új cipőt vagy ruhát.  A fentebb részletezett csere szolgáltatás csak belföldi szállítási címen vehetők igénybe.

Egészségpénztár elszámolás
2021.04.14 09:34

Elszámolható gyerekcipőmárkáink a következők:

– Szamos kölyök supinalt
– Ponte20 supinalt
GYEMSZI/OGYÉI igazolással rendelkezik ezáltal elszámolhatók az egészségpénztáraknál.
 
Igény esetén ezekről a termékekről olyan számlát állítunk ki, melyeket az egészségpénztárnak továbbítva el lehet számoltatni. 
 
Az ilyen jellegű számla igényed jelezned kell felénk, ennek hiányában hagyományos számlát állítunk ki. 
 
Egészségpénztártól függ, hogyan kérik az adatok megadását és annak megfelelően kell kérni a számlát.
 
Ha az egészségpénztár nevére kell kérned számlát, akkor: A pénztárban a számlázási adatokhoz kell kitölteni az egészégpénztár nevét, adószámát, címét. Az adószám megadása kötelező! Minden más adatot, amit szükséges megjeleníteni a számlán odaírhatod mellé vagy a megjegyzés mezőbe írd. Pl. pénztártag neve, tagkód stb.
 
Jelezd EP számla igényed és az elszámolható márkák közül vásárolsz, akkor a számlán feltüntetésre kerül a termékek GYEMSZI/OGYÉI kódja, így a Magyarországon működő egészségpénztárak be fogják fogadni a számlát.
 
Utólagos Egészségpénztár számla kiállítására, módosítására sajnos nincs lehetőség, az EP számla igényt a megrendelésben kell jelezni és az adatok helyességét mindenképp ellenőrizzétek le segítünk... telefonos érdellődés +36707799385
Elállás a vásárlástól
2021.04.14 08:31

Elállás a termék vásárlástól 

Ha élni kívánsz a törvényben biztosított elállási jogoddal, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól a kézhezvételt követő 14 napon belül. Elállási szándékod levélben vagy e-mailben jelezheted felénk. Az elállási nyilatkozat mintát megtalálod az IDE kattintva találod meg.

Hogyan kérjük vissza

Kérjük gondosan csomagold be a terméket, melyet visszaküldenél nekünk. Ha lehetőséged van rá, kérjük az elállási nyilatkozatot is tedd bele a csomagba a munkánk segítése érdekében. A lezárt csomagot küldd el nekünk egy tetszőleges futárszolgálattal a Kölyök Bázis vagy Kolyokbolt.hu névre 6900 Makó Csanád vezér tér 3 címre

Az elállási szándék jelzése után haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül vissza kell küldeni hozzánk a terméket. A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket Neked kell fizetned, ezen felül más fizetési kötelezettség nem terhel. A portósan vagy utánvéttel feladott csomagokat nem áll módunkban átvenni. 

Fontos, hogy ügyeljetek a termék rendeltetésszerű használatára, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk, sérülések megtérítését a Kolyokbolt.hu követelheti Tőled.

Ha elállsz a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük a vásárlásod árát.      

Fontos tudni: Elállási jog csak a webáruházban leadott rendelésekre vonatkozik, a bolti vásárlásra nem. 

Elállási jogról szóló részletes tájékoztatónkat az Általános szerződési feltételek menű pontjában találod.