Kérdés esetén keress bizalommal! +36707799385

Vásárlói Tudnivalók

A megrendelt termék fizetésének előreutalás módja:

 • Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket.
 • Erste bank 
 • Langó Zsuzsanna ev
 • 11600006-00000000-73064468

Csere lehetőség

Ha a kis cipők vagy ruha méretét nem sikerült eltalálni, viszont mégis mást választana, akkor lehetőség van cserére, amennyiben a csere igénye az átvételt követő 14 napon belül jelezve van felénk. A csere szállítási költsége a vásárlót terheli.

lehetőség a cserére

1. lehetőség Csere csomag- a futár önnél veszi fel a csomagot, mi küldjük az új terméket és az új termék a futár hozza vissza hozzánk a nem megfelelő terméket a kiszállításával egy időben ennek a költsége 1890 ft amit a kézhezvételkor a futárnak kell fizetni. Neked nincs más dolgod mint becsomagolni a nem megfelelő terméket és átadni a futárnak és már kezedben van a megfelelő termék.

Fontos tudni: Máshol vásárolt termékét nem áll módunkban cserélni. A termék dobozát ne használja csomagolásnak! Ne kerüljön rá matrica vagy írás tollal! A cipősdobozt lehetőség szerint az eredeti csomagolásában kérjük visszajuttatni.

Csere igénybevételének feltételei:

 • ha a rendelés kézhezvételét követő 14 napon belül jelzi a csere igényét emailben vagy telefonon.
 • ha a visszaküldendő termék ép, eredeti állapotú, eredeti csomagolásban, címkével rendelkezik
 • Mit kell tenni, ha cserét igényel
 • Jelezze felénlk.
 • Várja meg a visszaigazolásunkat.
 • Fontos: a cserébe megrendelt termék azon az áron kerül kiszámlázásra, ami a csere kérelem elküldésekor érvényes, webáruházunkban feltüntetett ár.

Csomag feladása ha nem kívánsz élni a futárral cserélt termék lehetőséggel:

Kérjük csomagolja vissza a terméket a dobozába lehetőség szerint a címkét a terméken hagyva, számlával együtt. Kérjük gondosan csomagolja be a cipő dobozát is (pl. csomagoló papírral, fóliával vagy egy plusz külső dobozba rakva), hogy a cipő  doboza is épségben érkezzen vissza hozzánk. (A termék dobozát ne használja csomagolásnak! Ne kerüljön rá matrica vagy írás tollal! Küldje vissza nekünk a Kolyokbolt.hu vagy Kölyök Bázis címre 6900 Makó csanád vezér tér 3. címre. Nagyon fontos! Portósan vagy utánvéttel semmiképpen se postázza, az ilyen csomagokat nem tudjuk átvenni! Amennyiben a csere kérelemtől számított 14 napon belül sem küldi vissza a terméket, utána nem áll módunkban cserélni.

Amint visszaérkezik hozzánk a csomag, indítjuk is a kiválasztott új cipőt vagy ruhát.  A fentebb részletezett csere szolgáltatás csak belföldi szállítási címen vehetők igénybe.

Elállás a termék vásárlástól 

Ha élni kívánsz a törvényben biztosított elállási jogoddal, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól a kézhezvételt követő 14 napon belül. Elállási szándékod levélben vagy e-mailben jelezheted felénk. Az elállási nyilatkozat mintát megtalálod az IDE kattintva találod meg.

Hogyan kérjük vissza

Kérjük gondosan csomagold be a terméket, melyet visszaküldenél nekünk. Ha lehetőséged van rá, kérjük az elállási nyilatkozatot is tedd bele a csomagba a munkánk segítése érdekében. A lezárt csomagot küldd el nekünk egy tetszőleges futárszolgálattal a Kölyök Bázis vagy Kolyokbolt.hu névre 6900 Makó Csanád vezér tér 3 címre

Az elállási szándék jelzése után haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül vissza kell küldeni hozzánk a terméket. A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket Neked kell fizetned, ezen felül más fizetési kötelezettség nem terhel. A portósan vagy utánvéttel feladott csomagokat nem áll módunkban átvenni. 

Fontos, hogy ügyeljetek a termék rendeltetésszerű használatára, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk, sérülések megtérítését a Kolyokbolt.hu követelheti Tőled.

Ha elállsz a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük a vásárlásod árát.      

Fontos tudni: Elállási jog csak a webáruházban leadott rendelésekre vonatkozik, a bolti vásárlásra nem. 

Elállási jogról szóló részletes tájékoztatónkat az Általános szerződési feltételek menű pontjában találod.

Egészségpénztári számla kiállítás

Supinált termékek Szamos kölyök, Ponte 20, Asso valam Primigi márkájú termékek vásárlása esetén egészségpénztári számlát tudunk kiállítani.

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy rendelésed leadásakor megadod a szükséges adatokat, az alábbiak szerint: 


Ha nem figyelmesen a kért utasítások (számlázási címnél részletes leírtak alapján) töltöd ki a mezőket a rendelésnél, NEM ÁLL MÓDUNKBAN ÚJ SZÁMLÁT KIÁLLÍTANI RÉSZEDRE!!! 

 • A rendelési adatoknál a Számlázási névhez kérjük, írd be az Egészségpénztár nevét, adószámát, az Egészségpénztári tag nevét és Tagi azonosítóját.
 • Számlázási címhez pedig az Egészségpénztár címét

Ez alapján mi elkészítjük és a vásárolt termékekkel együtt kiküldjük neked a kért számlát. 

Itt találod az egészségpénztárral elszámolható termékeket:

Szamos kölyökPrimigiPONTE 20 

Szamos regisztrációs szám: HU/CA01/4115/09 (az igazolást kiadta az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal, röv.: EEKH

Ponte20 regisztrációs szám: Az igazolást az EMKI a OGYÉI/76086/-22019 sz. szakvélemény alapján állította ki.

Primigi regisztrációs szám: EMKI ENGEDÉLYSZÁM : OGYÉI /12137-3/2020