Kérdés esetén keress bizalommal! +36707799385

  

Ponte20

PONTE20 GYEREKCIPŐ KOLYOKBOLT.HU OLDALUNKON

Gyermekeink lábát számos folyamatosan fejlődő csont, izom és ínszalag teszi rugalmassá és ellenállóvá, hogy képes legyen megfelelni a mindennapok kihívásainak.Válogass kedvedre a népszerű Ponte20 supinált lány fiú és lány cipő gyártók gyerekcipő termékei közül. Attól az időszaktól, amikor a kisgyermek feláll, a sarok lábszárhoz viszonyított bedőlése, bokasüllyedés, lúdtalp a hossz- és harántboltozat fejletlensége természetes. A kisgyermek a belső talp élre terhelve lépeget. A láb erősödésével és a belső talpemelő izmok aktív segítségével a hosszboltozat kifejezetté válik.

 A láb fejlődéséhez nagyon fontos az izomzat erősítése, rendszeres lábtorna, mezítláb járás a szabadban, természetes, ingerlő talajon. Mindez aktivizálja, erősíti az izmokat. A gyermekláb folyamatos változással fejlődik a felnőtt egészséges lábszerkezet irányába.

Nagyon fontos, hogy gyermekeink mindig a koruknak és a lábuknak megfelelő lábbelit viseljenek. Természetesen, a gyermekek nagy többségének nincs szüksége speciális lábbelire, növekedésük során kellően megerősödnek lábizmaik, ezért testsúlyukat elbírják, és nem alakul ki tartáshiba.

A Ponte20 termékek minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, és egészségpénztáraknál elszámolhatóak.

 


134termék
ÚJ

Ponte20 rózsaszín supinált bőr gyerek szandál

MÉRET:
22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
MÁRKÁK:
Ponte20
Várható szállítás:
2023.03.27
Raktáron
13 520 Ft
ÚJ

Ponte20 ezüst színű supinalt nyitott gyerekcipő

MÉRET:
24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
MÁRKÁK:
Ponte20
Várható szállítás:
2023.03.27
Raktáron
14 760 Ft
ÚJ

Ponte20 rózsaszín szupinált átmeneti lány cipő

MÉRET:
24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
MÁRKÁK:
Ponte20
Várható szállítás:
2023.03.27
Raktáron
14 340 Ft
 


Azonban előfordul, hogy segítenünk kell a lábnak a megfelelő tartás elérésében. A sarok környéki ízületi szalagrendszer és izomzat túlfeszülése ellen a megfelelő cipő támasztéka kell, hogy védje a kis lábat, ezért feltétlenül erősebb kérgű, szilárd tartást biztosító, rugalmas talpú cipőre van szükség. Ehhez nyújt további segítséget a szupinált cipő viselése is.

Ponte20 Szupinált

A szupinálás nem jelent mást, mint a talpak megdöntése annak érdekében, hogy a gyermek sarkának és lábszárcsontjának tengelye párhuzamossá váljon, így megakadályozva az X láb kialakulását és a gyermek járás közbeni lábfájását, ezzel megelőzhető a hosszanti lábboltozat süllyedése, a gerincferdülés, a térdszalagok feszülése és sérülése.

...

Ponte20 girl

A Ponte20 technológiai fejlesztése észrevétlenné teszi a szupinált cipőt a „normál” cipőtől, mivel az 5mm szupinálást a talp belsejében helyezzük el. Ezzel a megoldással és az igazán divatos designnak köszönhetően a gyermek szívesen viseli lábbelijét, ezért lábtartása rövid időn belül eléri a természetes tartást.

A Ponte20 gyerekcipők felépítésére jellemző, hogy az orr rész tágas és magas, így az ujjak kényelmesen el tudnak helyezkedni. A lábbeliket valódi, magas minőségű bőrből készítjük, mind a külső és mind a bélés oldalon.

A lábbelik kérge megerősített. Ezeknél a cipőknél, speciális kiképzéssel a sarokrész belső éle 5 fokkal meg van emelve.

...

A Ponte20 gyerekcipők megoldást kínálnak azok számára, akik fontosnak tartják, hogy gyermekük egészségesebb gyerekcipőben járjon, és ezzel hozzájárulnak gyermekük lábának egészséges fejlődéséhez.

...

Egészségpénztár

A Ponte20 termékek minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, és egészségpénztáraknál elszámolhatóak.

Kérjük, számlázási adatot a Pénztár / Fizetési mód oldalon a "Számlázási cím" lehetőségnél a "Más számlázási cím használata" lehetőséget választva adja meg. 

Az egészségpénztári számla kiállításához a név :"Pénztár tag neve/tagszáma" egy sorban a "Számlázási adatok - Számlázási név" opciónál adható meg, majd ezt követően a következő sorokban kitölthető az utca/házszám valamint a város is.

Mi kerüljön a számlára?

 

Termékek vásárlásánál az egészségpénztárak az alábbi módon kiállított számlákat fogadják el.

Számlázási név:

 1. A Pénztártag neve és címe és/vagy a hozzátartozó neve és TAJ-száma ha neki vásárolunk és a pénztárba bejelentett, szolgáltatásra jogosult hozzátartozónk
 2. A Pénztártag tagi azonosítója (pénztári azonosító, vagy adószám)

  Egészségpénztári számlára kizárólag Ponte20 termékek számolhatóak el. Amennyiben a rendelésben Ponte20 termék nem szerepel, egészségpénztárra szóló számlát nem tudunk kiállítani.

  • A rendelés leadásakor a számlázási adatokhoz az EP pontos nevét és címét kell megadni, valamint a pénztári tag nevét és azonosító számát. A saját adatokat, kérjük, hogy a szállítási adatoknál adják meg.
  • Figyeljenek arra, hogy e-mail címnek a saját címüket adják meg, mert minden, a megrendelésekkel kapcsolatos értesítést arra küldünk. Ha esetleg valamilyen fontos egyeztetés miatt kell Önökkel kapcsolatba lépnünk, akkor telefonon vesszük fel a kapcsolatot, ezért kérjük, hogy telefonszámnak is a sajátjukat adják meg, ne a pénztárét.
  A legtöbb EP kéri a GYEMSZI engedély számát is, ezért az engedély másolatát letölthetik innen:
   
  Szűrés
  MÉRET
  MÁRKÁK
  Nem
  Talp
  Termék státusza