Kérdés esetén keress bizalommal! +36707799385

  

Hogyan lettünk Gyerekruha és Gyerekcipő webáruház

KEDVES VÁSÁRLÓINK! 

SZERETETTEL ÜDVÖZÖLLEK A KOLYOKBOLT.HU WEBOLDALÁN.

Szenvedélyes elhivatott kereskedő vagyok ! Kettő nagy gyermek édesanyja  , akik megtanítottak a gyerekruha és gyerekcipő minden rejtelmére, praktikumára. Sokszor amit én jónak gondoltam azt a fiam vagy lányom bebizonyította, hogy az a ruha vagy cipő nem kényelmes . Ezért nagy odafigyeléssel választjuk ki a boltban és a webshopban is a fiú és lány ruhákat , cipőket egyaránt . Ruháink minőségi bőrbarát pamut anyagokból készülnek. Cipőinknél is törekszünk, hogy az  külső és belső anyagként egyaránt bőrből gyártsanak . Gyermekeim is jó tanácsadók , mind a divat terén és, hogy mit hordanak szívesen. Rólunk , hogyan lettünk kolyokbolt.hu , minőségi fiú és lány Gyerekruha és Gyerekcipő webáruház.

Történetünk:

1992-ben indult vállakózásunk ,azóta a kereskedelemmel divattal ,varrással  foglakozunk.  2004-ben Gyermekruha bolttal bővültünk Kölyök Bázis néven. Egyik legszebb érzés mikor látod a fiú, lány szemében a boldogságot , hogy milyen szép ruhát kapott . Folyamatos odafigyeléssel a vevők igényeit nézve az évek során megtaláltuk azokat a gyerekruha nagykereskedőket akik mind minőségben mind divatban megfelelnek a mindenkori igényeknek . Alkatnak megfelelő ruhákat ajánljuk , a ruha fazonból már tudjuk ,hogy kinek mi az előnyös . A szülő látja a gyermekén , hogy az ruha az amit igen megvehet számára , szívesen fogja viselni. Mayoral kiváló minőségű Spanyol gyerekruha gyártó cég. Chipi & Chips Magyar ,Ido Olasz szintén minőségi alapanyagokból készítik ruháikat.

Későbbiekben a ruhán kívül a gyerek cipő szerelmesei lettünk így továbbléptünk és bővítettük üzletünket.

 A cipő és a ruha együtt már nagy kihívás volt számunkra is . Nagyon sokat dolgozunk azon ,hogy elégedett vásárlókat és gyerekeket tudhassunk magunkénak . Szeretnénk megfelelni a vevők vásárlóink és gyermekek felé , számunkra az elégedett visszatérő vásárló a legfontosabb erre törekszünk .D.D.step , Szamos kölyök, Asso  gyerek cipő márkaink . Termékeink között Supinált termékcsalád is helyet kapott

Szezononként évszakonként megújulunk , minden alkalommal követjük a divat  trendeket .

A fejlődés fontos számunkra ezért a következő lépésünk a websháruház nyitás volt. Megalkottuk a kolyokbolt.hu gyermekruha és gyermekcipő oldalunkat.

Itt a személyes kontakt nincs meg , viszont próbáljuk tudásunkat tapasztalatunkat átadni a webshopon keresztül . Sokszor örülünk amikor egy webes vásárló tanácsot kér, hogy melyik cipő vagy ruha  jó szerintünk a gyerekének . Így van visszajelzés felénk ,hogy miben változtassunk ,miket hozzunk mivel bővüljünk , milyen ruhákat vagy cipőket keresnek.

Szeretnénk tovább fejleszteni és tovább fejlődni  kolyokbolt.hu oldalunkat . Fontos számunkra a visszajelzés abból tanulunk . Cipő és ruha termékeink mind minőségi alapanyagokból készülnek.

Egy kedves ismerősöm bölcs mondása amit már értünk mi is :

„ Nincs meg a vevők iránt a feltétel nélküli szeretet akkor ne menj kereskedőnek ..”

Miért rendelj gyerekruha gyerekcipő webáruházunkból?

  • Időt nyersz. Spórolj időt, és rendelj otthonról kényelmesen. Válasszátok ki akár 5 perc alatt a legjobban tetsző ruhákat cipőket, és 5 munkanapon belül házhoz szállítjuk 
  • Gyermeked otthon játszhat a nyűgös próba helyett. Fáradtan ruhákat próbálni nem csak unalmas, de megterhelő is lehet a gyerekek számára. Továbbá a testvéreknek sem kell várakozniuk, amíg egyikük ruhát és a cipőt választ a segítségeddel.
  • Segítünk a méretválsztásban. Nem vagy biztos benne, hogy melyik méretet válaszd? Hívj minket a +36707799385 telefonszámon vagy írj nekünk online, és segítünk megtalálni a biztosan jó méretű ruhákat és cipőket.
  • Szezonális akciókkal pénzt takarítasz meg. Készülj fel már 5-6 hónappal a következő nyárra vagy télre, és juss hozzá ruháinkhoz akár 30-70%-os kedvezménnyel. Így több ruha kerülhet a virtuális kosárba a legközelebbi vásárlásodnál.
  • Minden ruhánk, cipőnk kényelmes. Válasszátok bármelyik gyerekruhát és gyerekcipőt, a mindennapos komfortérzet garantált. Így gyermeked mindig neki tetsző, egész napos kényelmet nyújtó ruhákat és cipőket viselhet. Minőségnek köszönhetően ruházati termékeinket több generáció tudja hordani. Fazonoknak köszönhetően nem divatfüggő ruhadarabok.  
  • Számunkra a vevő az első. Mindent megteszünk azért, hogy elégedet visszatérő vásárlókat tudhassunk magunkénak. 
  • 15000 forint vásárlás felett a szállítási költség ingyenes! 

Örülünk, hogy elolvastad, reméljük, hogy találsz kedvedre valót gyerekruháink és gyerek cipőink között!