Kérdés esetén keress bizalommal! +36707799385

  

Geox gyerekcipő

Geox gyerekcipő. Extra könnyű és flexibilis konstrukciójú, kiváló minőségű gyerekcipő lélegző talpon.

Tökéletes anatómiai talpkialakítás a természetes lábfejlődést segíti elő. A kivehető bőr talpbetét a cipőkön ami antibakteriális, rezgéscsillapítós.A talp egyedülálló, a GEOX szabadalmán alapul: a lyukacsos talpba egy vízálló membránt építettek, mely a vizet nem engedi be, de engedi távozni a nedvességet a cipő belsejéből. Ez a megoldás helyreállítja a cipőben a láb egészségéhez szükséges mikroklímát. Tökéletes választás.


10termék 110
ÚJ

Geox ledes átmeneti lány cipő

MÉRET:
27, 28, 31
MÁRKÁK:
Geox
Várható szállítás:
2023.05.31
Raktáron
19 600 Ft
ÚJ

Geox fekete sportos cipő

MÉRET:
31, 32, 33, 35, 36, 37
MÁRKÁK:
Geox
Várható szállítás:
2023.05.31
Raktáron
18 200 Ft

A Geox gyerekcipő világszerte ismert és elismert márka, amely kifejezetten a gyermekek számára készít minőségi lábbeliket. A cég jelszava, hogy a láb lélegezzen, és az egyik fő funkciója, hogy megakadályozzák a láb túlzott izzadását és így a kellemetlen kellemetlenségeket, amelyekkel ez jár.

A Geox gyerekcipők különlegessége, hogy puha, rugalmas anyagokból készülnek, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a gyerek lábához. Emellett tollak és egyéb kényelmi funkciók támogatják a láb kényelmét és biztonságát. A Geox gyerekkollekcióban megtalálhatók a klasszikus cipőfajták, mint az oxford, a csizma, a sportcipő, a szandál és a papucs. A választék széles, így minden gyermek megtalálhatja azt a típusú cipőt, amelyik neki a legmegfelelőbb.

Az új és innovatív technológiákkal ellátott Geox gyerekcipők lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy könnyedén játszhassanak és felfedezhessék az életet. Ezzel együtt azt is biztosítják, hogy a gyerek lába száraz és jól szellőző maradjon, amely megakadályozza a fertőzések és egyéb problémák kialakulását.

A Geox gyerekcipők minősége magas szinten áll, ami megkülönbözteti őket a többi márkától. Átlagosan hosszú élettartamúak és egyszerűen karbantarthatóak. Könnyen moshatók és tisztíthatók, így előnyös választás a szülőknek is.

Minden szülő tudja, hogy a gyerekek gyorsan nőnek és a cipőiknek is gyakran rendszeresen kell cserélődniük. A Geox gyerekcipő pedig minden évben megújul, hogy az aktuális trendeknek megfelelően kínáljon sokféle stílust a kicsiknek.

Összefoglalva, a Geox gyerekcipő egy kiváló minőségű és kényelmes cipőválaszték, amelyek biztonságosak és jóg szellőzők, ami garantálja a gyermekek egésznapos laza mozgását, belseje pedig mindig száraz és komfortos marad.

Szűrés
Termék státusza
MÉRET
MÁRKÁK
Nem
Talp
Származási hely
Ár
 (Ft)
14 200 Ft - 21 400 Ft