Kérdés esetén keress bizalommal! +36707799385

Szamos kölyök bokasüllyedésre supunált szürke kék cipő
Szamos kölyök bokasüllyedésre supunált szürke kék cipő
16 200 Ft
ÚJ

Szamos kölyök bokasüllyedésre supunált szürke kék cipő

Szamos kölyök bokasüllyedésre supunált szürke kék cipő Szamos Kölyök supinált, szürke kék, hímzett traktorral díszített, hajlékony talpú,extra orr védelemmel, kivehető bőr talp betétes, 2 tépőzárass, zárt átmeneti bőr gyerekcipő.


Csomagcsere lehetőség

  14 napos pénzvisszafizetési garancia!

Várható szállítás
2022.12.01
Raktáron
16 200 Ft
Részletek
 • Szamos kölyök bokasüllyedésre supunált szürke kék cipő
 • 21: 13,7cm
 • 22: 14,4cm
 • 23: 15,1cm
 • 24: 15,7cm
 • Supinalt gyerekcipő, bakancs, szandál 

  A szó jelentése : Kifelé dől 

  Gyermekeink lábát számos folyamatosan fejlődik, izomok és ínszalag teszi oly rugalmassá és ellenállóvá, hogy képes legyen megfelelni a mindennapok igénybevételének.  

  A láb fejlődéséhez nagyon fontos az izomzat erősítése tornáztatása, mezítláb járás a szabadban. Mindez aktivizálja, erősíti az izmokat. A gyermekláb folyamatos változással fejlődik. Rossz lábformához rossz testtartás alakul ki. 

  Attól az időszaktól, amikor a kisgyermek feláll, a sarok lábszárhoz viszonyított bedőlése, a hossz- és harántboltozat fejletlensége természetes. A kisgyermek a belső talp élre terhelve lépeget. A láb erősödésével és a belső talpemelő izmok aktív segítségével a hosszboltozat kifejezetté válik. 

  Fontos kiemelni: 

  A kisgyerekek bokái befelé dőlnek a járás kezdetekor. Ezért van szükség első gyerekcipőre ami erősített kérgű a bokát jól tartó, biztonságos járást segíti a lépések tanulásához.  

  supinált lábbelik lényege az, hogy a cipő sarokrésze kifelé döntött megemelt, általában egy döntött sarokéket tesznek a cipő talpának hátsó belső részébe, mely azt a célt szolgálja, hogy a gyerek bokája ne tudjon befelé dőlni és korrigálja ezt.  

Adatok
MÉRET
21, 22, 23,
MÁRKÁK
Szamos Kölyök
Nem
Fiú
Cikkszám
1647-107391
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek