Kérdés esetén keress bizalommal! +36707799385

Primigi gyerekcipő

Primigi gyerekcipő a kolyokbolt.hu oldalán

A Primigi gyerekcipő a legmagasabb minőségi követelmények elvárásának készülnek, figyelembe véve a gyermekek életkorát és növekedését. 

Az olasz stílus és a válogatott alapanyagok teszik a PRIMIGI lábbeliket egyedivé és komfortossá. Mindenkori divatot követnek. Extra könnyű, rugalmas, légáteresztő és puha anyagokből készülnek.

A Primigi téli kollekció minden esetben vízálló, GORE-TEXⓇ membránnal készül.

A Primigi gyerekcipők Egészségpénztárra is elszámolhatók!


44termék
 

High-Tech prémium gyerekcipő márka Olaszországból.

Ultra könnyű és flexibilis konstrukciójú gyerekcipő rezgéscsillapító sarokrésszel.

Légáteresztő, anatómiailag kialakított talpbetét

A speciális SKY EFFECT SYSTEM talpbetét a legjobb minőségű anyagokból készült, puha bőrrel bélelt, hogy természetes érintkezést biztosítson a lábbal.

Pehelysúlyú szabás

A Primigi cipők gondosan kiválasztott, könnyű anyagokból készülnek, amelyek garantálják a maximális szabadságot játék és mindennapi tevékenységek során.

Támogató párnázás a sarokban

Ezt a rendszert úgy tervezték, hogy megvédje a lábat az egyenetlen tereptől. A talp sarok feletti részén egy „légkamra” került kialakításra, amely elnyeli a járás közben általában tapasztalható mikrosokkokat.

Maximális talprugalmasság

A cipő rugalmasságát a talpba keresztben bevésett kalibrált csatornák, hogy vékonyabbá tegyék, valamint a rendkívül puha anyagok, amelyekből a középtalp hajlítási pont közelében található része készült

 

A Primigi gyerekcipők Egészségpénztárra elszámolhatóak! Igény esetén kérjük jelezze a megrendelésnél és így EP elszámolható számlát állítunk ki!

Primigi rendszer: garantált kényelem, maximális minőség és megbízhatóság.

2015, 2016, 2017-ben is Superbrands díjat elnyert márka.

Szűrés
MÉRET
MÁRKÁK
Nem
Termék státusza