Kérdés esetén keress bizalommal! +36707799385

Cocobana fürdőruha

A Coco Bana fürdőruha története 1985-ben kezdődött, amikor lányomnak megvarrtam az első ruhácskáját. Ami nagy sikert aratott az ismerősök körében. Második kislányom születése további ruhák varrására inspirált. Reklámként népszerűsítették az általuk viselt egyedi darabokat, ami egy idő után arra ösztönözött, hogy saját vállalkozásba kezdjek.

A hobbim egyben a munkámmá vált, amiért a mai napig nagyon hálás vagyok mindenkinek.A kitartás és a munka iránti szeretet meghozta gyümölcsét.

Kis vállalkozásom a kereslet növekedésével családi vállalkozássá nőtte ki magát. 1991-től a fő profilunk a gyerek fürdőruha készítése lett. Nagykereskedések és üzletkötők kezdték értékesíteni termékeinket, hamarosan országos ismertségre tettünk szert. Nem sokkal később a Coco Bana fürdőruha. bikini, úszónadrág ami külföldön is megjelent.

A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően bármilyen ötletet meg tudunk valósítani. Erősségünk az egyedi tervezésű fürdőruha és a vásárlóink számára megszokott minőség elérhető áron.


16termék 116
Szűrés
MÉRET
MÁRKÁK
Nem
Termék státusza