Kérdés esetén keress bizalommal! +36707799385

Felső póló tunika

Meghatározó mindennapi öltözetben a lány ruha egy felső ,póló vagy tunika. Gyerekruha érdekes szabásvonalai ,szép minták motívumok teszik különlégessé a gyerekek számára, legyen az rövid vagy hosszú ujjú felső. Mayoral, Chipi & Chips gyártók fazonban és stilusban mind különleges csinos, lány ruhadarabok. Webáruházunkban találsz hozzá illő gyerekcipőket D.Dstep és Szamos Kölyök gyártóitól.

Wbáruházunkban 134-es méretig tart a mini lány gyerekruha méret. A felső póló vagy tunika elején más motívumok szerepelnek , korosztálynak megfelelően. Lány ruha minden évszakban szezonban megújul, kedves motívumok, színek, fazonok várnak eád a kolyokbolt.hu oldalon.

128-as mérettől kezdődik a tini lány gyerekruha felső póló vagy tunika. Itt már a napi divat és a nagyobb lányok igényei is visszaköszönnek a ruhák formájában , kinézetében. Divatos gyerekcipő kollekciónkat is tekintsd meg. Tini lány ruha tekintetében fontos a tetszik, biztosan hordani fogod kérdések számunkra. Ruhadarabok kiválasztásánál ezt figyelembe vesszük, főleg a minta a póló elején .