Kérdés esetén keress bizalommal! +36707799385

Nadrág leggings

Gyerekruha hosszú vagy rövid fazonú lány nadrág illetve alakra simuló leggings elengedhetetlen napi ruhadarab a mindennapokban. Minták és motívumokat Mayoral és Chipi & Chips  által tervezet fazonokat, folyamatosan az igényeknek, évszaknak megfelelően igazítják őket. Nadrágok gumis derék vagy gumival szabályozható a bőségük. Rugalmas anyagból készül ezért nagyon kényelmes gyerekruhák. Webáruházunkban kínáljuk a nadrágokhoz illő D.Dstep, Szamos kölyök gyerekcipő termékeinket, válogass köztük kedvedre.


217termék
 

kolyokbolt.hu gyerekruha webáruházunkban a lány nadrág, rövidnadrág és rugalmas leggings nadrág mini ruha méret, 134-es mérettől kezdődik. Korosztálynak megfelelő csinos divatos ruhákat kínálunk. Körgumis derék és rugalmas anyagból készülnek, vagy állítható derékkal és szabályozható gumival. Színek és fazonok minden szezonban megújulnak. Lány ruha mellé hozzá illő gyerekcipő választékunkat is a kolyokbol.hu oldalunkon megtekintheted.

Lány nadrág kategóriában, rövidnadrág és rugalmas leggings nadrág tini ruha méret, 128-as mérettől kezdődik. Chipi & Chips, Mayoral gyártóktól. Tini korosztálynak megfelelő csinos, divatos ruhákat kínálunk. Körgumis derékkal és rugalmas anyagból , vagy állítható derékkal és szabályozható gumival készülnek. Színek és fazonok minden évszakban megújulnak. Lány ruha mellé hozzá illő D.Dstep, Szamos Kölyök, Mayoral gyerekcipő választékunkat is a oldalunkon megtekintheted.

Szűrés
MÉRET
MÁRKÁK
Nem
Termék státusza