Kérdés esetén keress bizalommal! +36707799385

Szamos Kölyök bokasüllyedésre átmeneti lány cipő
Szamos Kölyök bokasüllyedésre átmeneti lány cipő
16 400 Ft
ÚJ

Szamos Kölyök bokasüllyedésre átmeneti lány cipő

  • Szamos Kölyök bokasüllyedésre átmeneti lány cipő
  • Supinált, bokasüllyedés korrigálására alkalmas gyerekcipő
  • Szamos átmeneti cipő. Egyedi kidolgozás, könnyű, megfelelően kiképzett, kiváló minőségű cipő. Anyaga kívül-belül bőr. A talpbetét kivehető szintén bőr anyagból készült, könnyen tisztítható.Megfelelő bokatartás, erősített kéreg és orrvédelem.

  • Kiváló minőségű Magyar termék

Csomagcsere lehetőség

  14 napos pénzvisszafizetési garancia!

Várható szállítás
2022.10.03
Raktáron
16 400 Ft
Részletek
  • 21: 13,7cm
  • 22: 14,4cm
  • 23: 15,1cm
  • 24: 15,7cm

A Szamos Kölyök gyermekcipők 100%-ban valódi bőrből készülnek. 

Supinalt gyerekcipő, bakancs, szandál 

A szó jelentése : Kifelé dől 

Gyermekeink lábát számos folyamatosan fejlődik, izomok és ínszalag teszi oly rugalmassá és ellenállóvá, hogy képes legyen megfelelni a mindennapok igénybevételének.  

A láb fejlődéséhez nagyon fontos az izomzat erősítése tornáztatása, mezítláb járás a szabadban. Mindez aktivizálja, erősíti az izmokat. A gyermekláb folyamatos változással fejlődik. Rossz lábformához rossz testtartás alakul ki. 

Attól az időszaktól, amikor a kisgyermek feláll, a sarok lábszárhoz viszonyított bedőlése, a hossz- és harántboltozat fejletlensége természetes. A kisgyermek a belső talp élre terhelve lépeget. A láb erősödésével és a belső talpemelő izmok aktív segítségével a hosszboltozat kifejezetté válik. 

Fontos kiemelni: 

A kisgyerekek bokái befelé dőlnek a járás kezdetekor. Ezért van szükség első gyerekcipőre ami erősített kérgű a bokát jól tartó, biztonságos járást segíti a lépések tanulásához.  

supinált lábbelik lényege az, hogy a cipő sarokrésze kifelé döntött megemelt, általában egy döntött sarokéket tesznek a cipő talpának hátsó belső részébe, mely azt a célt szolgálja, hogy a gyerek bokája ne tudjon befelé dőlni és korrigálja ezt.  

Széles termékpalettával rendelkezünk: szandál, szandálcipő, felvezetőpántos cipő, balerina, félcipő, Tex-es vízálló bakancs, bőrbéléses bakancs, csizma. A fiú és lány formatalpas cipőket 17-es mérettől egészen a 40-es méretig, míg a supinált cipőket 18-as mérettől 35-ös méretig gyártunk. A színvilág, díszítettség, kiegészítők tekintetében igazodunk a különböző divat és a korosztályok igényeihez. Számos modellt orrvédővel láttunk el, mely ellenállóbbá teszi a lábbelit a külső hatásokkal szemben.

Számos díj büszke tulajdonosa! 

Supinált termékcsaládunk 2015-ben elnyerte a nívós Magyar Termék Nagydíjat és az Észak-Alföldi Innovációs Díjat.

2018-ban 3 kategóriában is MagyarBrands elismerést nyert a Szamos Kft.: Kiváló Fogyasztói Márka, Innovatív Márka és Kiváló Üzleti Márka kategóriákban.

Továbbá supinált termékcsaládunk 2018-ban Érték és Minőség Nagydíj kitüntető elismerésben részesült.

 

Adatok
MÉRET
23
MÁRKÁK
Szamos Kölyök
Nem
Lány
Cikkszám
507491
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek